Spa Master Roses Line Nesmývatelný kondicionér na vlasy Růžový olej 140 ml

Spa Master Roses Line Nesmývatelný kondicionér na vlasy Růžový olej 140 ml

Hodnocení produktu: 5/5 (1x)

Vaše hodnocení:

NOVINKA AKCE

Dvoufázový sprej usnadňuje rozčesávání. Bez oplachovaní.

100 Kč

179 Kč Sleva 44.1%

Import kód: 3800010521390

Dostupnost: Skladem

Výrobce: briv.cz

Spa Master Roses Line Nesmývatelný kondicionér na vlasy s výtažkem z Bulharské růže

Inovační TWO-PHASE system se skládá z:

  • Fáze 1 – mléko s výtažkem z růže pro extrémní hydrataci
  • Fáze 2 – speciální systém kondicionérů, které dlouhodobě udržují vlhkost. Pomáhá zlepšovat strukturu vlasů a výrazně usnadňuje rozčesávání zacuchaných vlasů.

Použití: před použitím roztřepejte, aby se obě fáze dobře promíchaly. Aplikujte na čisté, vlhké nebo suché vlasy. Neoplachujte.

Z okvětných lístků růže se získává ten nejvzácnější olej na světě – růžový olej – používaný pro pěstění pokožky celého těla, v aromaterapii a leckdy se mu připisují i léčebné schopnosti.

Kdo by mohl růži vytknout jakoukoli vadu na kráse? Pro její nezvyklý půvab a omamnou vůni byla zasvěcena bohyni Afrodité a od té doby je spojována s ženstvím a jeho nejhlubší podstatou. Olej z růží hýčká vaši pokožku, ale i mysl. Různé zdroje uvádějí, že navozuje pocit štěstí, povzbuzuje psychiku, nelze také opomenou afrodiziakální účinky a působení na ženské orgány.

Hedvábný dotek růže pokožce prospívá

Pro jeho krásnou a jemně nasládlou vůni bývá růžový olej velmi oblíbený. Pokožka pěstěná růžovým olejem bude voňavá, hebká, získá pružnost a vláčnost. Ačkoli je přidávaný hlavně do výrobků určených pro zralou pokožku či případně u prvních vrásek, musíme podotknout, že jeho jedinečné účinky ocení každá pleť bez ohledu na věk. Výborným zkrášlujícím produktem je nálev z okvětních lístků růže (například šípová růže). Prospěje při podrážděné a suché pokožce nebo dodá lesk matným vlasům.

Ten nejcennější růžový olej pochází z růže damascénské (Rosa Damascena flos), říká se jí také růže bulharská podle lokality pěstování, a růže stolisté (Rosa centifolia). Největšími producenty jsou Bulharsko a Francie. Pojedete-li do Bulharska, výrobky z růžového oleje naleznete téměř v každém obchodě a v obchůdcích podél promenád u pobřeží.

Růžový olej se získává z neporušených květů a na jeden kilogram je potřeba asi čtyř tun květů. To vysvětluje, proč je cena pravého růžového oleje tak vysoká. V kosmetice se proto používá jen malé množství a obvykle jen ve směsi s jinými oleji.df

O Bulharské růži

Její původ je opředen mnoha legendami. Prokazatelně se růže pěstovaly už ve starověkém Egyptě, kde mumie byly balzamovány růžovým olejem.

Před staletími byla růže přivezena na území Bulharska, kde se vlivem unikátních klimatických podmínek postupně stala výrazně se odlišujícím druhem olejnatých růží.

Výtažek z Bulharské růže obsahuje vzácný esenciální bulharský růžový olej, celosvětové měřítko kvality.

Růžový olej (nesprávně růžová voda) je kosmetická a farmaceutická surovina, esenciální olej. Růžový olej (rose oil) a růžová voda (rose water) jsou přírodní produkty, které se získávají destilací olejnaté růže Rosa Damascena, která se nazývá "královna květů".

Jde o přírodní biologický extrakt vyrobený z okvětních lístků dvou druhů růžového keře.

K výrobě růžového oleje je možno použít dva druhy růží, jedním z nich je druh Rosa Damascena flos – růže damascénská, pěstovaný zejména v Bulharsku, druhým z nich pak Rosa centifolia, neboli růže stolistá, která se pěstuje zejména v jižní Francii.

V růžovém oleji prý bylo izolováno přibližně 300 různých chemických látek, které mají jedinečný vliv na lidský organismus.Mají výrazné antibakteriální a protizánětlivé účinky.

Růžový olej představuje přírodní produkt získávaný speciální vodně-parní technologií svěžích květů olejové růže nazývané také jako "Rosa damascena Mill". Olejová růže se pěstuje na růžových farmách, kde jsou vytvořeny specifické podmínky pro její růst. Na jeden kilogram růžového oleje je zapotřebí 3,5 tuny růžových květů a ke jeho konečné výrobě třeba dalších 283 komponentů. Bulharský růžový olej je ve světě známý svými výbornými vlastnostmi a vysokou kvalitou.

Se svým hydratačním a tonizujícím účinkem jsou ideálním prostředkem na čištění a hydrataci pleti a její zjemnění. Zároveň regenerují poškozené tkáně a zpomalují stárnutí. Vůně růžového oleje pomáhá přemoci stres a deprese a je zároveň silné afrodiziakum. Růžový olej se používá v parfémech a kosmetice světoznámých značek.

Není jasné, proč v nás právě vůně růží vyvolává tak silné emoce. Může to být tím, že růže, "královna květů" je květ velmi elegantní a něžný. Právě růžový olej získávaný z těch nejušlechtilejších květů růží patří k nejoblíbenějším složkám používaných při výrobě parfémy, plet'ové,tělové a vlasové kosmetiky. Zároveň patří i mezi složky nejdražší. Ty nejkvalitnější růže rostou v Bulharsku, zvláště pak v údolí Kazanlyk, a kvetou pouhých 30 dní v roce. Vytváří se z nich absolué, což je vůbec nejčistší a nejkoncentrovanější forma vonné esence.

Nový komentář

* (Povinné)

Nový dotaz k produktu

* (Povinné)

f

d

s

Briv.cz na Firmy.cz

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info